Om André Assarsson

André Assarsson, 31 år arbetar som chefsstrateg för nya moderaterna i Stockholms läns landsting med övergripande ansvar för politisk planering och politisk kommunikation. Extraknäcker därutöver  som kommunikationsexpert till Europaparlamentarikern Gunnar Hökmark. Utbildad på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet med examen inom affärsjuridik samt kurser inom företagsekonomi, nationalekonomi och statsvetenskap.

Arbetslivserfarenheter sedan 14 års ålder som sommarvikarierande. Därefter en valrörelse som ombudsman inom moderaterna, två år som politisk sekreterare Helsingborgs stad, två somrar som politisk redaktör på Västerviks-Tidningen, tre år som kommunikationsexpert i Europaparlamentet och fem år som PR-konsult på Prime i Stockholm. Sedan februari 2013 chefsstrateg för nya moderaterna i Stockholms läns landsting.

Lyckats samla på mig förtroendeuppdrag som 1:e vice förbundsordförande för Moderata Ungdomsförbundet och suttit i Moderaternas partistyrelse. Dessförinnan förbundsstyrelseledamot MUF med nationellt ansvar för politisk produktion, distriktsordförande MUF Skåne och i Skånemoderaternas förbundsstyrelse. Utöver det förtroendeuppdrag i föreningar och kommun.

Andra erfarenheter som politisk expert i Aftonbladet, krönikör i Västerviks-Tidningen, författare av en bok, gästföreläsare vid universitet, moderator av panelsamtal och egen medievana i nationell, regional och lokal media. Kontakter främst inom näringsliv och politik.

På fritiden kopplar jag av med en bra självbiografi, motionerar (sprang Stockholm halvmarathon senast), besöker gymmet, eller umgås med min sambo, Carina. Beskriver mig i övrigt som en arbetsglad och kreativ optimist. Lyssnar på musik från 80-talet och kloka människor i alla åldrar som vill förändra världen. Aktiv bloggare sedan 2006 men syns mest på Twitter.

Sök gärna kontakt med mig på LinkedIn 

Annonser

Ett svar to “Om André Assarsson”

  1. bibomedia Says:

    :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: