Nya muf.se

Du har väl inte glömt att besöka Moderata Ungdomsförbundets hemsida? Gå in på muf.se och ta del av det allra senaste från Sveriges största partipolitiska ungdomsförbund! Hemsidan har ny fräsch design från vår förvalskampanj samtidigt som Martin Landl från MUF Östergötland är ny webbredaktör. Om du är under 30 år och inte vill se Mona Sahlin som statsminister borde du klicka dig fram till olika sätt att engagera dig.

Annonser

Etiketter: ,

2 svar to “Nya muf.se”

 1. Glenn Says:

  Jag har ett förslag: Vi avskaffar alla skatter eftersom de bara är onödiga. Alla måste få ha friheten själva att välja vilken sjukvård de vill ha, vilka vägar de ska köra på, vilken bilbesiktning de ska välja, betala sin skolgång själva o.s.v. o.s.v. o.s.v. Varför vill Alliansen att a-kassan ska vara obligatorisk ? Det är väl bättre att man har friheten att välja vara med och teckna en egen individuell a-kasse försäkring. Varför betalar vi gemensamt till sjukförsäkringen ? Om man är så korkad och lat att man blir sjuk då skall väl inte jag betala för att andra väljer att stanna hemma? Den som är sjuk får väl betala en egen privat sjukförsäkring !!
  Varför skall jag vara med och betala för vägarna i Stockholm och Norrland? De får väl betala för sig själva !!
  Inga kollektiva lösningar… Friheten måste vara överordnad allt.
  Tar gärna emot synpunkter på mitt förslag.

 2. binäre optionen Says:

  Greetings! Very helpful advice within this post! It’s the little changes that will make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: