På plats i Falkenberg

Efter en timmes tågresa med överförfriskade danska medresenärer är jag nu på plats i Falkenberg. Här ska jag gästa MUF Hallands medlemsutbildning och hålla två anförande om moderata värderingar men också om oppositionens politik. Vi blir ett 20-tal unga moderater som samlas en lördag för politiska samtal och arbete för ett friare Sverige. Det är mycket imponerande.

Hur många andra i vår ålder är beredda att lägga den tid, det engagemang och den möda som det innebär att ideellt arbeta för en politisk viljeriktning? Hur hade Sverige sett ut utan ideella och frivilliga krafter som vågade ta strid mot orättvisorna? Frihet är som bekant inte gratis.

Runtom i MUF-Sverige samlas distriktsstyrelser på DS-helger i bl.a. Skåne och Östergötland. I Halmstad bedrivs det kampanj medan delar av Stockholm är på båtresa och konferens. Samtidigt har flera MUF:are i landets synts i bl.a. Metro, Sydsvenskan och Kvällsposten på insändarsidorna om bl.a. RUT-avdraget. Valplanering, kampanj och insändarskrivande. Ungefär så går att sammanfatta läget i MUF just nu. Taggade till tusen för valrörelse!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: