Papegojan Östros

Expressens ledare har sedan tidigare konstaterat att sossarnas talesman i ekonomiska frågor, Thomas Östros är en papegoja som sänker socialdemokratin. Så här träffsäkert beskrivs Östros uttalande: ”Faktum är att Östros skulle kunna avgå och lämna en automatisk telefonsvarare i sitt ställe. ”Hej och välkommen, regeringen har fel! Tryck 1 för ”För lite, för sent!” Tryck 2 för ”Regeringen är passiv!”. Tryck 3 för ”Ansvarslöst! För vår egen politik – var god dröj”. I går var det dags igen.

Under gårdagskvällen rapporterade media om att statsministern använt fel jobbsiffra under partiledardebatten i SVT:s Agenda. Istället för 100 000 fler arbetstillfällen så rörde det sig bara om några tusen fler än den förra regeringens siffror, som mättes mitt under brinnande högkonjunktur. Istället för att Östros lägger an politisk moteld och ger sin syn på socialdemokratisk jobbpolitik så tryckte han på trean i telefonsvararen och ansåg att det var ansvarslöst av statsministern att använda fel siffra.

Att vi i Sverige har FLER arbetstillfällen efter historisk finanskris och den djupaste ekonomiska lågkonjunkturen i modern tid än under socialdemokratisk högkonjunktur ska vi alla totalt glömma bort. Papegojan har nämligen talat igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: