10 570 anledningar till valseger

I dag rapporterar Politikerbloggen.se om Moderata Ungdomsförbundets medlemssiffror för 2010 som innebär att vi växer för tredje året i rad till fantastiska 10 570 medlemmar. Det gör oss till Sveriges största partipolitiska ungdomsförbund och utöver Niklas Wykmans ledarskap så bidrar naturligtvis alla distrikt och föreningar till den fantastiska utvecklingen. Det är fler nu än kanske någonsin tidigare som arbetar hårt, lägger ned mycket tid och gör allt för att bidra till fortsatt alliansregering i Sverige.

Det är ett historiskt valår eftersom svensk borgerlighet för första gången någonsin kan bli omvald för en fyraårsperiod och därmed på allvar bryta den socialdemokratiska maktkoncentrationen i Sverige. Om maktskiftet 2006 i sig spelade en viktig roll så betyder en alliansseger 2010 ännu mer. Om Fredrik Reinfeldt vinner blir det Anders Borg istället för Lars Ohly, det blir arbete istället för bidrag, det blir ansvar för landets ekonomi istället för ofinansierade löften om mer till allt och det blir rättvis fungerande välfärd istället för hyckleri där bara de med feta plånböcker i praktiken kan få vård i tid.

När mycket står på spel så levererar Moderata Ungdomsförbundet 10 570 anledningar till valseger. Vi ses på barrikaderna runtom i Sverige hela vägen fram till kvällen den tredje söndagen i september!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: