Helgens förbundsstyrelsemöte

Helgen i Stockholm blev både framgångsrik och ett viktigt avstamp inför höstens intensiva arbete. Utöver möten med olika ledande företrädare för frihetens idéer och parti och Pridefestivalen blev det förbundsstyrelsemöte under hela söndagen. Vi sammanträdde i över 10 timmar och ibland undrar jag hur det på bästa sätt går att kompensera allt politiskt arbete med något som andra ungdomar egentligen sysslar med en söndag.

En bra sammanfattning av mötet går att läsa på MUF:s hemsida med kommentarer från förbundsordförande Niklas Wykman. Själv föredrog jag propositionerna till arbetsstämman som undertecknad ansvarar för med övergripande strategiskt politiskt ansvar. Det blev väldigt bra diskussion kring motioner och politiken i Moderata Ungdomsförbundet. Alla bra möten innehåller mycket politisk debatt och därför blir jag alltid särskilt glad när tillfälle ges att diskutera innehållet i våra förslag.

Mötet i helgen är också en viktig signal för organisationen i sin helhet om att det viktiga arbetet för ett friare Sverige drar igång på allvar igen. När hundratals frihetsvänner träffas på arbetsstämma senare i höst så är det drygt ett år kvar till ödesdagen då Sverige ska välja mellan Fredrik Reinfeldts allians och Lars Ohlys kamrater. MUF kommer att göra allt för fyra år till för ett rättvist och arbetande Sverige!

FSEn nöjd 1:e vice förbundsordförande under helgens möte.

Annonser

2 svar to “Helgens förbundsstyrelsemöte”

  1. Anders Lind Says:

    Åhå…vad ser man om inte Henry Hazlitt’s suveräna bok…den borde fler inom Moderaterna läsa

  2. André Assarsson Says:

    Anders,

    Mycket bra uppmärsammat! Jag har läst den minst fjorton gånger, första gången var på gymnasiet. I dessa finanskristider med det ena idiotiska ekonomiska förslaget efter det andra känns det bra att gå igenom grunderna ännu en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: