Förbundsstyrelsemötet i Nyköping

DSC01167Tågresa kombinerat med buss från Norrköping till Nyköping tog sammanlagt nästan sex timmar från Helsingborg i Skåne. En helt orimligt lång restid med byten, klaustrofobiska miljöer och väldigt trevliga medpassagerare som ställer alla möjliga frågor. Att resa kollektivt genom Sverige är sannerligen en upplevelse i sig. För det mesta till det bättre men restiderna är för långa.

DSC01170Niklas Wykman, förbundsordf. leder mötet och gör det bra. Det är viktigt med både en stark politisk ledare som kan samla Sveriges viktigaste frihetsrörelse men också att mötesteknik, interndemokrati och organisatoriskt arbete fungerar bra. Det gör det och det känns riktigt tryggt inför kommande fortsatta utmaningar för Moderata Ungdomsförbundet.

DSC01169Förbundsstyrelsen för MUF, Riksstyrelsen för Moderata Studenter och Kommittén för Moderat Skolungdom samlades under helgen för planering, arbete och möte kring vår gemensamma verksamhet. Det var en fantastiskt god stämning och stor positiv anda inför framtiden eftersom det går bra för MUF!

DSC01171Det blev många glas vatten under mötet men också minst lika många kloka fattade beslut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: