Spurtkampanj

Som många redan har noterat är det inte mycket till inlägg på bloggen dessa dagar. All tid och energi går åt att kampanja, samtala med väljare och vinna alla röster till moderaterna till kl. 20.00 på söndag. Min spurtkampanj äger rum i Helsingborg, Höör, Höganäs och Stockholm i den ordningen. Eftersom jag är genuint övertygad om att det behövs insatser där de gör som störst nytta på marginalen tror jag på att man faktiskt rör sig utanför den egna kommunen också.

Det är viktigt att så många som möjligt röstar senast nu på söndag eftersom ytterlighetspartierna gynnas av lågt valdeltagande, vilket skulle vara ett demokratiskt underskott. Jag brukar alltid påminna mina partikollegor om vad det här valet egentligen handlar. Det handlar om att få moderata väljare att rösta på moderaterna. Får vi alla som röstade på oss 2006 att gå och rösta på oss igen så tar vi minst nio platser i Europaparlamentet.

Vill du se Lars Ohly som finansminister nästa år? Rösta i EU-valet! Vill du se Peter Eriksson som energiminister nästa år? Rösta i EU-valet! Vill du se Marita Ulvskog som EU-kommissionär efter nästa mandatperiod? Rösta i EU-valet! Vill du se Mona Sahlin som statsminister? Rösta i EU-valet! Därför att EU-valet spelar en avgörande roll inför kommande val 2010. Det är antingen uppförsbacke eller nedförsbacke för moderaterna eller socialdemokraterna. Varje val spelar roll. Din röst gör skillnad. En moderat röstar alltid på moderaterna!

Spurttips: Köp Joltcola till spurtkampanjen. Argumenten blir bättre, man slipper sova och kan vinna flera hundratals extra väljare på nätterna genom nätkampanjer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: