Sådana är bostadssocialisterna

För någon vecka sedan arrangerades socialistisk cirkus i centrala Lund när hus ockuperades i en särskild ockupationsfestival med otrevliga inslag där polisen fick ingripa vid flera tillfällen. Arrangemanget syftade till att stjäla andras hus och bostäder eftersom bristen är så påtaglig med argument om att det inte byggs något. Klassisk socialism helt enkelt: stjäla andra människors egendom och slå sönder egendom i brist på en fungerande politik eller argument som för debatten och bostadsbyggandet framåt.

Men det är inte nog med det. Bostadssocialisterna har inte bara politiskt fel utan råkar också vara mästare på hyckleri. Nu visar det sig att Smålands nation som var ledande i ockupationsfestivalen i centrala Lund inte vill se fler studentbostäder. När det föreslås bygga 60 nya bostäder på granntomten så säger Smålands nation nej och vill inte se några nya bostäder byggas. Detajplanen är godkänt, alla är överens men Smålands som enda överklagande vill bromsa allting. Sådana är bostadssocialisterna.

Annonser

Ett svar to “Sådana är bostadssocialisterna”

  1. Robert Says:

    Tycker bostadssocialisternas krav är rätt lätta att tillgodose. Bygg dyra och påkostade lägenheter med låg hyra centralt utanför stan där man har nära till allt men inte har något inpå knuten. Ehh..va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: