”Pirater värnar inte friheten”

Det bästa och mest välformulerade inlägget från oss moderater i frågan om Piratpartiet och deras senaste framfart signeras Gunnar Hökmark, förstanamn på moderaternas valsedel till Europaparlamentet. Han faststslår bestämt att äganderätten måste värnas samtidigt som en modernisering av upphovsrätten kommer på plats. Det känns riktigt bra att vara moderat med Gunnar Hökmark som ledare för vårt arbete i Bryssel.

Det svenska piratpartiet är i sanning ingen lokalavdelning till piraterna utanför Afrikas horn. Det är i någon mån, gissar jag, med glimten i ögat man tagit namnet Piratpartiet. Men det är å andra sidan ett förhållningssätt till äganderätt som kommer till uttryck i partiets namn. Och det kan vara skoj till en början men inte till slutet, när det mesta försvinner över plankan.

Läs inlägget här.

Annonser

4 svar to “”Pirater värnar inte friheten””

 1. HDR-fotografen Says:

  Vad har moderaterna bidragit i frågan om min frihet? Extra kostnad för FRA, skapat privatpoliser och ska göra min mobiltelefon till en spårsändare. Istället för att klanka ned på ett parti du som moderat inte ens borde bekymra dig om, lyft upp vad moderaterna ska göra för att hindra 1984.

 2. Pirat så klart Says:

  Frihet är äganderätt. Staten har inget att göra i mitt hem. Och framförallt inte de privatpoliser ni röstat igenom. Gå tillbaks till er politik för 20 år sen eller gå med i ett riktigt frihetsparti. Stasi var för Östtyskland och inte Sverige

 3. Melkor Says:

  ”Frihet är inte gratis.”

  Sant!
  Därför behövs Piratpartiet !
  Det har ju visat sig att vi måste kämpa för att få behålla vår frihet som ju Moderaterna med flera är på väg att montera ner med diverse lagar som skulle få vilken diktator som helst att få stånd.

 4. Jens Says:

  Tyvärr har moderaterna bara verkat för att ge staten mer makt och medborgarna mindre. FRA-lagen är det tydligaste exemplet på den medborgarfientliga linjen man har valt. Jag var en av de idioter som tyckte att det var bra att alliansen vann senaste valet, men idag finns det bara ett alternativ kvar för mig och det är Piratpartiet. Gunnar Hökmark hade ett visst stöd bland pirater tidigare, men det skulle jag tro är helt borta nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: