Bilder från KRIKS i Örebro

dsc01017Ersättningsbuss mellan Mjölby och Motala. På bussen fick jag dessutom lyssna på ett skrikande barn, en pensionär som klagade över hur sämst allting var i samhället och en busschaufför som drog vitsar på bred östgöta-dialekt. Vägen till Örebro var jobbig.

dsc01018Motala Tidnings redaktion samlas i ett blått hus. Kanske återspeglas det på ledarplats?

dsc01019Örebro slott under lunchen på Kommunala rikskonferensen. Då gjordes olika ärenden med CK-bilen som kördes av 2:e vice förbundsordförande Jenny Petersson, en duktig bilförare.

dsc01023Minglet med Gunnar Hökmark lockade många med väldigt god stämning. Hökmark är hela moderaternas och Sveriges kandidat till Europaparlamentet, jag är övertygad om att han får starkast möjliga stöd till parlamentet.

dsc01024Niklas Wykman, förbundsordförande håller tal på MUF:s mingel.

dsc01025Förbundsledning och Centrala Kansliet bodde på camping i Örebro. Vår stuga bjöd bl.a. på hamburgerätande och MTV-musik under de få timmarna vi lyckades tillbringa där.

dsc01027MUF:s andra seminarium på KRIKS. Detta om demokratiarbete och ungdomars engagemang där bl.a. Zanna Mårtensson, förbundsstyrelsedamot deltog som ansvarig för förbundets projekt Unga förtroendevalda.

dsc01028Nyfikna åhörare på MUF:s andra seminarium.

dsc01030MUF:s monter på Kommunala Rikskonferensen med vår blå och röda lista om moderata skattesänkande respektive höjande kommuner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: