Dagen i idéernas stad

Dagen har ägnats i Lund med olika föreläsningar och ett riktigt bra möte med MUF:s pressekreterare Gustaf Stenlund. Vår ambition är att stärka press- och mediaarbetet i Moderata Ungdomsförbundet ytterligare med avstämningar och utvärderingar kontinuerligt där undertecknad har ett politiskt ansvar som presidial inom ramen för förbundsstyrelsens arbete. Det känns fantastiskt kul att arbeta med Gustaf som är en riktigt duktig pressekreterare med framtiden för sig. Jag träffade också Daniel Kolm, distriktsstyrelseledamot MUF Skåne i samband med detta vilket var kul då vi länge arbetat tillsammans i förbundet.

Eftersom vårens verksamhet närmar sig med stormsteg har det också blivit mycket skrivande på MUF:s Europavalsplattform samt vårkampanjhandledning. De obligatoriska tjugotalet telefonsamtalen har det också blivit. Tempot och ambitionerna i Moderata Ugndomsförbundet är omfattande just nu. På onsdag är det dessutom nationell kampanjdag då förmodligen lika många motsvarande halva SSU kommer att värvas på en dag. Det ska bli kul!

Jag noterar också att min och Åke Hjalmarssons debattartikel i Borås Tidning med rubriken: ”Bakåtsträvande socialdemokrater” finns på nätet. Fler insändare är inskickade till olika tidningsredaktioner och mediatempot har skruvats upp ytterligare. Det är viktigt att ständigt visa på alternativ och lyfta fram sakfrågorna i debatten för att vara relevant. Att skriva en insändare är enkelt och ger fantastiska möjligheter. Därför hoppas jag att så många som möjligt ansluter sig till skribentnätverket eller på egen hand formulerar ihop en schyst insändare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: