Till Linköping och MUF Östergötland

Ett av Moderata Ungdomsförbundets i särklass mest anrika och välfungerande distrikt MUF Östergötland avhåller distriktsstämma i Linköping i helgen och jag har precis köpt tågbiljetter dit. Tanken är att jag bl.a. tillsammans med Gunnar Axén, moderat riksdagsman ska agera stämmoordförande för förhandlingarna. Förra året lyckades jag dessutom kombinera detta med att vara toastmaster under banketten och deltog i FN-debatten under tidig söndagsmorgon.

Det ska bli fantastiskt kul att träffa alla i MUF Östergötland till helgen. Med fungerande föreningsverksamhet, ombudssystem och anrika traditioner med kontinuitet med många tidigare engagerade med stort hjärta för distriktet så påminner det mycket om det skånska hemma-distriktet. Såväl Anders Borg, Gunilla Carlsson och Sven Otto Littorin har ett förflutet i MUF Östergötland, för att bara nämna några.

Dessutom avgår förbundsstyrelsekollegan Johan Lundberg från sitt uppdrag som distriktsordförande efter imponerande tre år (!) på den posten. Det är ett imponerande arbete som bedrivits men det kommer säkert att kännas lite vemodigt för honom efter helgen, så var det åtminstone för egen del när jag lämnade ordförandeklubban i Skåne. Samtidigt är det fantastiskt duktiga personer på valberedningens förslag som alla var och för sig är riktigt lysande stjärnor i Moderata Ungdomsförbundet och tillsammans kommer det att bli underverk i MUF Östergötland!

Bilden föreställer för övrigt min namnbricka – som jag ska få på lördag. Numera fildelas nämligen t.o.m. namnbrickor inför politiska sammankomster! linkoping

Annonser

2 svar to “Till Linköping och MUF Östergötland”

  1. Erik Persson Says:

    Det kommer att bli grymt!

  2. André Assarsson Says:

    Erik,

    Eftersom du kommer att vara där så vet jag att debatterna i talarstolen kommer att bli riktigt bra! Förra året blev det väldigt intressant när DNA-debatten härjade om ofödda barn :-)

    Vi ses till helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: