I frihetens fortsatta tjänst

Efter ännu en intensiv dag i frihetens fortsatta tjänst kan jag summera onsdagen som en lyckad dag. Efter alldeles för tidiga morgonstudier på AF-borgen och på LTH i Lund blev det en trevlig lunch med mycket duktiga Torbjörn Tegnhammar, ordförande Malmö med bl.a. diskussion kring organisationen men även några gamla minnen. Torbjörn gjorde för övrigt en strålande insats i P3 angående fritidsnämnden i Malmö stad som väljer att bedriva egen utrikespolitik och blanda ihop sport med politik.

Eftermiddagen bjöd på bl.a. fler mejl från upprörda socialister som visst tycker att Karl Marx behövs i finanskrisens fotspår och jag brukar faktiskt ta mig tiden att svara på de allra flesta. Inte sällan slutar det med att det blir diskussioner kring själva idéerna och sakfrågan snarare än misstolkningar eller formerna för olika åsikter. Jag har som bekant mycket mer gemensamt med andra unga som är politiskt engagerade än vad dessa till en början kan tro. Särskilt tydligt blev detta när jag höll mitt anförande vid Umeå universitet tidigare i vintras då flera mer vänster-tydliga personer stannade kvar efteråt och resonerade vidare, vilket var väldigt uppskattat.

Under kvällen blev det slutligen mer skrivande på MUF:s Europavalplattform med bl.a. delar av den politik som kommer att genomsyra valrörelsekampanjen inför det viktiga valet den 7 juni till Europaparlamentet. Några rader på vårkampanjhandledningen blev det också men inte lika mycket som jag hade kunnat hoppats på. Sist men inte minst så är jag också anmäld. Till vårens stora arrangemang i Moderata Ungdomsförbundet – den nationella kampanjdagen. Då ska vi värva lika många som dagens SSU – på en dag. Åtminstone göra ett försök. Det kan väl inte vara för svårt? Anmäl dig du också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: