Perfekt till tennismatchen

dsc00767 Nästa fredag spelas den uppmärksammade tennismatchen i Davis Cup mellan Sverige och Israel som väckt starka protester från stenkastar-vänstern och andra grupperingar som 1) inte kan göra skillnad på idrott och politik 2) bygger sitt politiska engagemang på hat mot andra grupper 3) bara ser den komplexa Mellanösternfrågan utifrån ett eget snävt perspektiv. Till slut beslutades att matchen skulle spelas utan åhörare och därmed gav Malmö stad med sig för stenkastar-vänsterns påtryckningar och höga skrik.

Malmö stad beslutade att ett litet fåtal ska sätta agendan för hur vårt fria samhälle ska kunna bemöta våra egna idrottsmän och idrottare från andra länder. Malmö stad beslutade att ge vika för hatets påtryckningar som använder idrotten som slagträ för att rättfärdiga sin egen snäva bild av en komplex utrikespolitisk världsfråga. Malmö stad borde skämmas.

Därför köpte jag tomater från Israel till tennismatchen nästa vecka för att knapra på och avnjuta något som stöd för det Israeliska tennislaget. Helt vanliga tennispelare som lagt ned åtskilliga timmar i förberedelser som kommer hit och får spela tennis under betydligt tråkigare former på grund av Malmö stad. Inköpet är ett perfekt tilltugg till tennismatchen!

Läs mer om stenkastar-vänstern och Malmös hantering av Israelmatchen här, här, här och här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: