Till Stockholm

Torsdagskvällen ägnas åt packning inför ett alldeles för tidigt flyg till Stockholm i morgon bitti som landar på Arlanda vid 07.30-tiden. Det bästa med morgonflygen är att alla är tysta och lugna samtidigt som det serveras frukost, vilket alltid är trevligt för oss studenter som inte har råd att köpa en läsk för trettio kronor.

Väl i Stockholm blir det raka vägen till Riksdagshuset för ett kort presidiemöte tillsammas med Niklas Wykman och Jenny Petersson för att sedan promenera till partirådet där moderaternas lista till Europaparlamentet ska fastställas. Vi ska också anta en Europapolitisk valplattform som är otroligt bra, efter att ha läst igenom den flera gånger. Den påminner nämligen mycket om Moderata Ungdomsförbundets politik. Det känns bra. Efter ett anförande av statsminister Fredrik Reinfeldt blir det eftersnack och mingel i centrala Stockholm.

Kvällsflyget till Ängelholm är ett måste då helgen annars ska ägnas just i Ängelholm på distriktsstämma med hemdistriktet, MUF Skåne. Min första stämma jag närvarar på sedan fem år tillbaka där jag inte själv sitter i distriktsstyrelsen eller bär det yttersta ansvaret för helgen. Det känns faktiskt helt okej. Som förbundsstyrelserepresentant och vice förbundsordförande är det med stor kärlek till MUF Skåne som Alla hjärtans dag just ägnas tillsammans med alla föreningar.

Förhoppningsvis hinner jag blogga en del från helgens olika händelser, om inte annat så rekommenderar jag följa mikrobloggen via Twitter här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: