Frihet, kärlek och kapitalism?

rosalappEftersom MUF Skånes distriktsstämma till helgen infaller på Alla hjärtans dag kommer vissa reservationslappar att vara rosa, enligt Erica Buneck som sitter i stämmogruppen. Jag kan inte låta bli att blogga om det. På något sätt får inlägget symbolisera hur kärleken ser ut i politikens värld fjärran rosor, presenter eller en gemensam privat upplevelse med någon. I ett politiskt ungdomsförbund yttrar sig kärleken bl.a. genom att reservationslapparna är rosa inför tuffa förhandlingar om politiska förslag. Visst låter det fint?

Kanske kan man tänka sig en utveckling av det här inför helgen? Vad sägs om levande ljus istället för elbelysning i stämmosalen under pågående propositions- och motionsbehandling? Eller varför inte chokladaskar med tillhörande handskrivna små rosa hälsningskort som talargåvor istället för MUF-blommor? Kanske kan blinddating vara ett inslag paralellt med huvudförhandlingarna? Nu när svenska staten ska spela en aktiv roll med att moverka skilsmässor och allt.

Annonser

Ett svar to “Frihet, kärlek och kapitalism?”

  1. Erica Says:

    Känner jag lite ironi i detta, herr Assarsson?!?! ;o)

    Akta så inte Carina, Ting och jag röstar ner både Fredrik och Robbe i olika förslag och allt kommer gå i rosa fluff,fluff och levande ljus… Carina och jag röstade ner Robbe idag angående de rosa resevationslapparna…

    Den som lever får se på lördag…

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: