MUF:s kärnkraftstävling

I dag skriver jag på muf.se om Moderata Ungdomsförbundets kärnkraftstävling där alla har möjlighet att vinna en studieresa till ett kärnkraftverk, bara genom att presentera sina bästa argument för eller emot kärnkraft som energikälla. Läs mer här.

Med anledning av att Centerpartiet och Kristdemokraterna i dagarna öppnat upp för nya kärnkraftverk vill inte Moderata Ungdomsförbundet vara sämre. Därför utlyser vi härmed en tävling där alla är välkomna att presentera sitt bästa argument för eller emot kärnkraften. Bästa argumentet vinner en resa!

Du gör ditt bidrag genom att kommentera den här artikeln (på muf.se). Varje inlägg räknas som ett bidrag och det finns inga begränsningar på antal inlägg. Alla är välkomna att bidra. Vinnaren utses av Aron Jonsson Regnell, webbredaktör för muf.se och priset är en studieresa till ett kärnkraftverk. Sista dagen är den 14 feb, samma dag som Alla Hjärtans Dag!

Vi ser gärna att inläggen uppbyggs med fakta och siffror, gärna med källhänvisningar, för att skapa en trovärdig debatt. Det är emellertid inte ett krav. Var och en står för sina egna inlägg i debatten. Olika inlägg från MUF i kärnkraftsfrågan går bl.a. att läsa här och här.

Nå, då återstår frågan: Sitter du på förkrossande argument för kärnkraften eller har du modet att försöka presentera några argument mot ett klimatsmart, ekonomiskt och säkert energialternativ – kärnkraft?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: