Årsmöte med Helsingborg MUF

I går kväll avhöll Helsingborg MUF sitt ordinarie årsmöte. Jag har själv ett förflutet som både ledamot och vice ordförande i föreningen, när det begav sig inför 2002 års valrörelse. Den här kvällen agerade jag årsmötesordförande inför ett 50-tal deltagare som tillsammans minglade under mer lättsamma former efteråt. På vägen hem konstaterade jag att detta var mitt åttonde årsmöte i rad i hemföreningen och det var inte bättre förr. Tvärtom.

Det har förmodligen aldrig tidigare varit så tacksamt, optimistiskt och glädjande att vara moderat. I samtal med andra märks det att vi är ett 30-procentsparti med väljare i alla samhälls- och åldersgrupper. Det återspeglas också väl bland unga människor. Det är roligt att vara engagerad och kampanja på skolor, arbetsplatser eller på stan när det går bra för moderaterna. Därför var gårdagkvällens årsmöte ett viktigt avstamp inför kommande två val. Det går bra nu – och det är på väg att bli ännu bättre!

helsingborg-arsmote

Välbesökt årsmöte i en av Sveriges största MUF-föreningar med ca 50 deltagare.

orsmmote1Undertecknad agerade årsmötesordförande under gårdagskvällen. Foto: Erica Buneck.

orsmote2Undertecknad har precis klubbat årsmötets beslut att välja om Joel Berg som ordförande. Joel gör sitt tredje år som ordförande för föreningen, vilket är rekord i modern tid. Han är en fantastisk tillgång som valt att lämna uppdraget som vice distriktsordförande för MUF Skåne för att fokusera på just hemstaden. Foto: Erica Buneck.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: