Kärnkraftsdebatt med Grön ungdom

Det är inte bara kulturdebatt i Sydsvenskan utan också kärnkraftsdebatt i Skånska Dagbladet på agendan. I dag publicerades mitt svar till Alex Lindskog, språkrör Grön Ungdom Skåne om att vi moderater värdesätter både miljövänlighet och mänsklighet i utformningen av energipolitiken. Det mest fantastiska är att kärnkraften går hand i hand med både miljön och ekonomisk effektivitet.

ppower1

Annonser

Etiketter: , , ,

2 svar to “Kärnkraftsdebatt med Grön ungdom”

 1. Andreas Says:

  Sverige borde ha fler kärnkraftverk och öka kapaciteten i de befintliga för att sedan exportera el till andra länder. Sverige har den renaste elproduktionen i världen.

 2. Carl Svanberg Says:

  Dags att gå med i miljöpartiet, André?

  Det är rätt sämst att ge efter miljöpropagandan och miljörörelsen. Och detta är det SNÄLLASTE jag kan säga om detta inlägg från din sida.

  ”Ekologiskt hållbart”, ”ekologiskt fotavtryck”, ”ta ansvar för klimatet”, ”ta hänsyn till klimatet”? Det är bara rent NONSENS. Det är rena LÖGNER. Och du vet det. Och ändå ger du efter för det.

  Förstår du inte att du bara STÄRKER dessa destruktiva krafter genom att låtsas att de har några legitima klagomål? Tror du det är praktiskt att försöka argumentera mot irrationella rörelser genom att gå med på att deras irrationella lögner är sanna?

  Du måste inse att det finns faktiskt INGET sätt att tillfredsställa miljörörelsen utan att till slut gå så långt som att förespråka kollektivt självmord. No ”Footprint,” No life av Keith Lockitch: http://www.aynrand.org/site/News2?page=NewsArticle&id=22271&news_iv_ctrl=1021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: