Förbundsstyrelsehelg i Stockholm

Den kommande helgen ägnas i centrala Stockholm på förbundsstyrelsesammanträde i Sveriges största partipolitiska ungdomsförbund. Vårt självförtroende har aldrig varit starkare. Vår hunger för mer framgång har aldrig varit starkare. Vår förberedelse inför kommande val har aldrig varit starkare. Vi står väl rustade att klara valrörelsen till Europaparlamentet och efter den här veckan har ytterligare stora steg tagits i planeringen. Det ska bli kul att ta del av reflektioner från medlemmar, föreningar och distrikt kring EU-frågor och förväntningar på arbetet.

Särskilt kul ska det också bli att fastställa och arbeta med projektplaner för förbundsstyrelsens arbete. Det är nu vi formar och lägger grund för att vinna förstagångsväljarna till moderaterna och våra idéer. I förra valet 2006 blev moderaterna största parti bland unga människor som fick rösta för första gången. Den här gången ska vi se till att förstärka det försprånget och se till att socialdemokraterna inte ens är näst störst.

Min uppfattning är att unga människor är smarta väljare. Vi utstår abbonemang-försäljare på stan, telefonförsäljare som ringer hem eller till mobilen, banners på nätet och löften från olika skolor eller företag som försöker övertyga om oss att just de är bäst. Det är ingen större skillnad mot valet av politiskt parti. Det parti som har högst trovärdighet att tillsammans med andra regera landet och lösa de samhällsproblem som vi ställs inför i vår vardag vinner väljarnas förtroende. Där upplever jag en stor ödmjukhet från vår sida. Vi har i flera år i rad ökat vårt medlemsantal eftersom allt fler ungdomar söker sig till vårt parti och våra idéer.

Mina förväntningar på det kommande året är stora. Därför känns det särskilt kul att till helgen, tillsammans med alla andra engagerade i Moderata Ungdomsförbundet, vara med och lägga den fortsatta grunden för fortsatta framgångar.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: