Till Växjö

Dagen ägnades åt tentamen i Lund med organisation och marknadsföring på agendan med tillhörande teorier. Det ska bli spännande att kalla sig själv för civilekonom med dubbel examen om två terminer. Nåja, i dag var första riktiga arbetsdagen efter jul- och nyårsuppehåll.

Det märks också på Moderata Ungdomsförbundet som inleder frihetsåret 2009 med MUF Kronobergs distriktsstämma nu till helgen i Växjö. Dit åker jag och bl.a. ska förrätta val som stämmoordförande, ett mycket hedersamt uppdrag som jag ska försöka förvalta på bästa sätt. I samband med stämman kommer MUF:s valledning till EU-valet att sammanträda i Växjö där undertecknad ingår från presidiets sida.

Det känns väldigt bra inför valrörelsen med Erik Bengtzboe som operativ valledare inför förbundsstyrelsen som tillsammans med distrikten kommer att vinna trogna väljare åt moderaterna. Vi är ett starkt Europaparti. Vi var först i Sverige att som politiskt parti ta ställning för svenskt EG-medlemskap. Vi tog Sverige in i EU i början av 1990-talet med Carl Bildt. Nu står inför nya utmaningar. Men först en helg i vackra Småland.

Annonser

Etiketter: , , , ,

2 svar to “Till Växjö”

 1. Oliver Rosengren Says:

  Du är ytterst välkommen till Växjö! Det ska bli jätteroligt!
  Vi ses på lördag!
  // Oliver

 2. André Assarsson Says:

  Oliver,

  Stort tack! Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till mycket duktiga MUF Kronoberg. Jag blev väldigt imponerad sist på utbildningen i höstas med bra uppslutning och god stämning. Det kommer bli en toppenhelg!

  Vi ses absolut på lördag! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: