Kompis, det går fortsatt bra

Enligt senaste opinionsundersökningen från Skops rycker Alliansen fram 3,7 procentenheter och avståndet är försumbart inför valrörelsen om mindre än två år. De två kollektivistiska ytterligheterna vänsterpartiet och sverigedemokraterna backar båda kraftigt i undersökningen. Svenska folket vill ha trovärdiga alternativ när finanskrisen och lågkonjunkturen slår hårt mot ekonomin. Vi moderater i allmänhet och Fredrik Reinfeldt i synnerhet har hög trovärdighet att leda Sverige och vi ställs mot en splittrad opposition.

Det är också särskilt viktigt att lyssna in och svara mot samhällsproblem som många upplever i oroliga tider när det gäller studerande, unga på arbetsmarknaden och ungdomar som i dag helt saknar arbete. Regeringen måste bli ännu bättre på att presentera konkreta åtgärder för oss under 30 år med en annan verklighet och annan vardag. När varseln slår hårt drabbas unga som värst på grund av orättivsa turordningsregler. När inflationen är som värst drabbas unga som hårdast med ett studiemedel som inte justeras efter prisläget. När lågkonjunkturen drar in över Sverige är det unga människor utan arbetslivserfarenhet som arbetsgivare är rädda för att anställa.

Kompis, det går fortsatt bra i opinionen men vi får aldrig vara nöjda.

Annonser

Ett svar to “Kompis, det går fortsatt bra”

  1. Fokus » Makthavarlistan 1/12–08 Says:

    […] André Assarsson: »Svenska folket vill ha trovärdiga alternativ när finanskrisen och lågkonjunkturen slår hårt mot ekonomin. Vi moderater i allmänhet och Fredrik Reinfeldt i synnerhet har hög trovärdighet att leda Sverige och vi ställs mot en splittrad opposition.« […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: