Inför MUF:s förbundsstämma’08

Aktiviteten och inläggen på ”Frihet är inte gratis” har varit något bristande i takt med att Moderata Ungdomsförbundets förbundsstämma i Göteborg den 20 till 23 november närmar sig. Det är mycket att förberedda med stämmohandlingar på över 280 sidor och politiska diskussioner inför behandlingen av vår politik som ska ligga till grund för att vinna förstagångsväljarna till nya moderaterna och våra idéer. Detta är naturligtvis tidskrävande.

Samtidigt har jag fått många inbjudningar till distriktsutbildningar runtom i landet för att tala inför allt nya medlemmar till lite mer rutinerade om bl.a. ideologi och våra idéer. Det är naturligtvis glädjande att få besöka alla föreningar, distrikt och styrelser i Sverige med ett imponerande engagemang. Det är i mötet med alla medlemmar i Moderata Ungdomsförbundet som jag hämtar min utgångspunkt att vi som ungdomsförbund och parti kommer att vinna nästa val. Aldrig förr har så många varit så engagerade för en så viktig uppgift inom svensk borgerlighet som Sveriges största partipolitiska ungdomsförbund.

Det kommer att krävas mycket och hårt arbete. Som kandidat och av valberedningen föreslagen ny vice förbundsordförande för Moderata Ungdomsförbundet känner jag stor ödmjukhet men framförallt ett stort engagemang att leva upp till förväntningar med hårt arbete. Det finns inga genvägar till att vinna kunder på idémarknaden. Bara genom att gå upp tidigare på morgonen än socialisterna och arbeta hårdare kan vi lyckas. Därför är det min förhoppning att så många som möjligt känner ett ansvar inför vår historiska uppgift om mindre än två år. Aldrig förr har en moderatledd regering blivit omvald. Det är vad vi ska åstadkomma tillsammans.

Då behöver, som Niklas brukar säga, friheten alla sina vänner. Och frihetens vänner behöver varandra.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: