Till Uppsala

Det finns inte överdrivit många timmar över för att blogga eller opinionsbilda på nätet dessa dagar. Istället står flitigt frihetsarbete på dagordningen tillsammans med studierna på Ekonomihögskolan i Lund. Frukostmötet i morse med Timbro Syd var klart konstruktivt och repeterade grunderna för lobbyingarbete på skånska PR-företaget Aspekta i centrala Malmö. Jag har mest erfarenheter från Prime PR så det var kul att få lite inblick i arbetet.

Det borde vara en självklarhet och en del av människor och företags rätt till yttrandefrihet att kunna anlita tjänster inom kommunikation som smörjmedel i en välmående demokrati. Men ändå finns det krafter som betraktar demokrati och beslutsfattande något förunnat en intellektuellt upphöjd elit som bakom stängda dörrar och utan omvärldskontakt ska fatta beslut över våra huvud. Deltagande, yttrandefrihet och breda faktaunderlag för beslutsfattare bidrar till att stärka förtroendet för demokratin.

I morgon blir det eftermiddagsflyget från Malmö till Uppsala för att gästa ett av Moderata Ungdomsförbundets traditionellt mest ideologiska och idéburna distrikt genom MUF Uppsala. Det är alltid lika kul att utbyta idéer med pålästa medlemmar som inte räds en ideologisk debatt och i mina ögon har Uppsaladistriktet mycket tack vare Hannes Beckman som distriktsordförande verkligen lyfts till ett av Sveriges starkaste politiska distrikt. Det ska bli kul att träffa alla i morgon!

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: