Nya moderat.se

Eftersom Sveriges viktigaste parti för unga människor sedan en tid tillbaka lanserat nya moderat.se vore det på sin plats med några korta kommentarer.

  • Nya hemsidan är mer interaktiv och skapar större delaktighet för besökarna. Vissa menar att det är inspirerat från Barack Obamas kampanjsida medan jag hävdar att det är en naturlig utveckling av pariets utveckling och relation till omvärlden.
  • Nya hemsidan lyfter fram Allians för Sverige som en särskild prioriterad del. Det är positivt och viktigt för vår fortsatta framgång. Förhoppningsvis tänker våra allianskollegor likadant.
  • Nya hemsidan ger besökaren möjlighet att chatta med moderata företrädare. Nu senast såg jag att Margareta Pålsson, riksdagsledamot och talesman i skolfrågor stod till förfogande. Det är också en glädjande nyhet som framförallt kommer påverka våra företrädare i rätt riktning.
  • Nya hemsidan har en särskild ”bloggroller” med senaste inläggen från alltifrån Carl Bildt, utrikesminister till mindre framstående företrädare. Det skapar i sin tur möjlighet att lära känna moderata politiker utifrån ett mer mänskligt perspektiv i deras vardag.
  • Kritik då? Jo, att inte ens hälften av våra moderata länsförbund kan erbjuda väljarna hemsidor att besöka med möjlighet att få insyn i det lokala arbetet är inte värdigt en modern frihetsrörelse. Åtminstone finns inte dessa länkade på nya hemsidan. Glöm inte; all politics is local och det är besluten nära människor som oftast berör mest.
  • Avslutningsvis; Lugn alla partimedlemmar. Det saknas en BBS-ikon men den går att nå via http://mail.moderat.se/login
Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: