Fler än 25 000 besökare!

I dag passerades den magiska gränsen på 25 000 (!) unika besökare sedan Frihet är inte gratis lanserades i våras. Det är naturligtvis särskilt glädjande att så många människor är intresserade av arbetet i frihetens tjänst som förbundsstyrelseledamot i Sveriges största partipolitiska ungdomsförbund. Min ambition är att utveckla, förbättra och förnya bloggen allteftersom tid och intresse finns. Mejla gärna idéer till andre@muf.se.

Jag vill därför tacka alla trogna och nya läsare av Frihet är inte gratis och understryka vikten av att aldrig ta vår frihet för given. Det är först när man förlorat något som man på allvar inser hur mycket man värderar det. Tack vare en modig konsekvent idédebatt som inleddes i slutet av 1700-talet och hårt arbete som skapat välstånd är Sverige ett av världens friaste länder.

Tack vare mod har kollektivismens fula ansikte stoppats och demokratin segrat i fruktansvärda krig som utkämpats med många som betalat ett högt pris för friheten. Sedan Berlinmurens fall är socialismen tyvärr inte död utan bara arbetslös i Europa men på andra platser i världen förtrycker den och svälter miljontals människor som än i dag betalar priset för ofrihet.

Vi är många som är beredda att offra mycket för friheten i Sverige, Europa och världen. För somliga kan det vara så enkelt som att bära en knapp med ett frihetligt budskap som sedan blir ett samtalsämne i skolan eller på arbetsplatsen. Andra engagerar sig i Sveriges största frihetsrörelse och ägnar timmar varje dag åt alltifrån samtal med andra människor, bloggande, opinionsbildning till arbete på nationell nivå i en förbundsstyrelse. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Till syvende och sidst är det som Astrid Lindgren formulerade sig: ”Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart”.

Frihet är inte gratis, tack alla läsare!

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: