Bilder: Moderata Studenters konvent

Besök i Stockholm innebär besök i Solna. Under trygg bilfärd med Zanna Mårtensson, förbundsstyrelsekollega kunde jag inte låta bli att fota nationalarenan i fotboll.

Börjat hitta riktigt bra bland alla färger och linjer med underjordiska pågatåg som färdmedeln genom Stockholm. Den här gången röd linje till Skärholmen.

Första besöket i första butiken på väg till hotellet för Moderata Studenters konvent. Det gäller hålla den skånska fanan högt!

Sveriges migrationaminister Tobias Billström höll ett uppskattat anförande. Efteråt ställdes riktigt vassa frågor om både arbetskraftsinvandringen och handläggningstider.

Albin Molander, förbundsstyrelsekollega var engagerad i stadgedebatten efter stora insatser i förarbetet.

Delar av Moderata Studenter Göteborg och Östersund framför den fräscha rolluppsen med loggan.

Niclas Sandström, förbundsstyrelsekollega som är ansvarig för lanseringen av Moderata Studenter kan vara nöjd efter bra jobb med projektet!

Eva Westerberg, ordförande för SACO:s studentråd som med sina 100 000 medlemmar arbetar för förändringar för landets unga akademiker. Om SACO är lika trevliga som Eva kan jag absolut tänka mig att stödja verksamheten.

Moderata Studenter Linköping var flitiga i debatten och tillförde mycket ny bra politik!

Totalt samlades ett 50-tal ombud och observatörer denna historiska helg. Framöver hålls riksårsmöte med egen styrelse och ordförande för Moderata Studenter.

Erik Larsson, vice ordförande Moderata Studenter KTH i Stockholm posar med nya och fräscha kampanjtröjan. Texten lyder: ”I hate noodles, fuck CSN!”

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: