Bilder från EuroPride 2008

Stadig lunch intogs på amerikanskt vis på icke-namngiven restaurang.

Flygbussen. Det är inget gott tecken när chaufförerna börjar kunna ens namn, småpratar och kommer ihåg detaljer om tidigare resor. Jag vill egentligen åka tåg men det är alldeles för dyrt.

Statligt resande vid Ängelholm-Helsingborgs flygplats bjuder alltid på överraskningar. Den här gången kom jag exempelvis helt i tid. Trodde knappt mina ögon.

Arlanda flygplats hejar på Sverige i OS. Det känns riktigt tryggt och hoppingivande. Verkligen.

Reste kollektivt med stadsbuss från Solna till centrala Stockholm och noterade att bussarna var utsmyckade med regnbågsfärger dagen till ära. Läckert!

Stockholms läns landstingshus där MUF Stockholm ibland samlas för distriktsstämma och en av stadens absolut läckraste byggnader. Kul att se det på sommaren och inte bara runt februari varje år!

Samling på MUF:s centrala kansli inför paraden. Synen av hundratals frihetsvänner som visade sitt stöd för ett öppet och tolerant samhälle var riktigt grym!

Jag direkt till vänster bakom Anders Borg. Han skrattade gott när jag visade honom vårt plakat och frågade vad han tyckte. Vi har en trevlig finansminister med självdistans. Foto: Lars Sporrong.

Dagen efter paraden och på promenad genom södra Stockholm påträffades det här klistermärket på en vit skåpbil. Politisk humor på låg nivå? :-)

Centrala Kansliets personal chillar lite efter hjälteinsatser, tack alla för grymt jobb!

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: