S förvirrar väljarna

Det är många som känner sig förvirrade och lätt lurade av socialdemokraternas utspel den senaste tiden då den nya jobbpolitiken visade sig vara den gamla bidragspolitiken. Den nya glesbygdspolitiken visade sig vara den gamla konstgjorda andningen. Den nya skolansökan visade sig vara det gamla friskolehatet. Många känner sig förvirrade och andra vill prata med Mona. Hur tänker sossarna egentligen?

Annonser

Etiketter: ,

3 svar to “S förvirrar väljarna”

 1. Rock Pilgrimages Says:

  Du kanske kunde skippa skämten, visa god smak och säga att det ligger i demokratins intresse, blå, som röd och grön, och var skönt att det inte gick lika illa som när en knäppgök högg ihjäl Anna Lindh för ett par år sedan.

 2. André Assarsson Says:

  Rock,

  Du tycker inte själv att du är lite väl drastisk i dina slutsatser? Jag är den första som tar avstånd från all form av hot, våld eller hot om våld riktat mot förtroendevalda. Jag har själv blivit hotad som representant för våra värderingar och idéer som Moderata Ungdomsförbundet uppbär.

  Den dagen vi emellertid lägger oss platt för att inte kunna skämta om våra politiker och offentliga personer så har våldsmännen och demokratins fiender vunnit en delseger. Det går inte rädda demokratin genom att tumma på den.

 3. Mammamumrik Says:

  Tja inte vet jag om MUF uppbär några värderingar. Det låter så stiligt.

  Men tomma tunnor skramlar mest. M har ju verkligen levt högt på att förvirra väljarna. Och nu har tilloch med Göran Skytte insett att han varit ”bedårad, förvirrad, förledd” som den gamla visan säger.

  Anfall är bästa försvar säger man. Men oxå att det är dumt att kasta sten då man sitter i glashus.

  Men det är klart. Det måste kännas hårt att någon fortfarande uppbär sina värderingar om man tillhör ett parti som varit beredda att offra allt för makten. Särskillt då man inser att det inte fungerar i längden, att människor bara går att förvirra, förvilla en begränsad tid.

  Sen är det där med att skämta. Man ska naturligtvis unna sig rätten att driva med varandra. Men man måste oxå alltid veta när det slutar vara skoj. Hur var det nu med Fredrik och vattenpistolen??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: